fbpx
Bootcamp Lunetten Kids!

Bootcamp Lunetten Kids!

Heb jij thuis kinderen die staan te popelen om net zo sterk als mama en/of papa te worden? Geef ze dan op voor een proefles Bootcamp Kids!

Klik hier voor een gratis proefles!

FAQ

Wanneer geven jullie Bootcamp Kids?

Iedere woensdagmiddag tussen 15:30 en 16:10 geven we Bootcamp Kids sessie aan kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Aangezien ieder kind zich anders ontwikkeld kunnen er eventueel uitzonderingen gemaakt worden qua leeftijd. Neem bij twijfel contact op via Stefan@bootcamplunetten.nl

Waar worden de workouts gegevens?

Net als de Bootcamp lessen voor volwassenen geven we kids versie in “de Kuil”. Zie ook: https://goo.gl/maps/xXn86YCTc6x2KRRP7

Hoe ziet het Bootcamp Kids programma eruit?

Een Bootcamp Kids sessie duurt 40 minuten en bestaat uit meerdere onderdelen. We leren de kinderen op speelse wijze nieuwe bewegingen, verstoppen de workouts in speelse vormen en sluiten altijd af met een sportief spel.

Mijn kind kan niet wachten op de volgende Bootcamp Kids, wat nu?

Super leuk! Speciaal voor de kleinste deelnemers hebben we een speciaal abonnement. Voor slechts €22,50 per maand kan jouw kind wekelijks met Bootcamp Kids meedoen!

Ik ben al lid van Bootcamp Lunetten, hoe geef ik mijn kind op voor een proefles?

Stuur een e-mail met het proefles verzoek naar Stefan@bootcamplunetten.nl, een bericht naar 06-20000983 of spreek de coach aan na de reguliere Bootcamp zodat we je verder kunnen helpen.

Gaat Bootcamp Kids altijd door?

De Bootcamp Kids lessen gaan door bij minimaal drie aanmeldingen met een maximum van acht per les. Bij slecht weer annuleren we de les uiterlijk twee uur van tevoren.

Coaches

Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen plezier en resultaat uit het sporten te halen. Interesse in personal of bedrijfstraining? Neem contact met ons op via Stefan@bootcamplunetten.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Stefan

Stefan

Stefan is de oprichter van Bootcamp Lunetten. Hij is een gecertificeerde Bootcamp, Kettlebell, CrossFit en CrossFit Gymnastiscs instructeur. Naast Bootcamp instructeur is hij ook een gediplomeerd (sport)voedingscoach.

Bastiaan

Bastiaan

Bastiaan verzorgt op dinsdag, vrijdag en zondag de trainingen voor Bootcamp Lunetten. Hij is een gecertificeerde Calisthenics en Fitness Trainer (A). Daarnaast is hij docent en examinator voor opkomende Calisthenics instructeurs.

Vacature

Vacature

Op zoek naar de mogelijkheid om op dinsdagavond een groep enthousiaste sporters het beste uur van de dag te bezorgen? Stuur een mail met jouw competenties en motivatie naar info@bootcamplunetten.nl Klik op "Vacature" voor meer informatie.

Aanvullende informatie

Klik op de onderstaande buttons om te leren hoe wij de beste zorg voor jouw kind(eren) verlenen.